Flexibele kinderopvang in Zoetermeer is de ideale oplossing voor mensen die middenin het leven staan. Ja, u heeft een kind, maar dat betekent niet dat de rest van de wereld daar automatisch rekening mee houdt. Zeker uw baas niet. Waar andere dagopvangaanbieders vaste schema’s en roosters hanteren, die vooraf gewijzigd moeten worden, zijn wij de aanbieder voor flexibele kinderopvang in Zoetermeer. We denken graag met u mee, vooral omdat dit het beste is voor uw zoontje of dochtertje en dat is wat voor ons belangrijk is. Een tweede thuis, met een veilige en huiselijke omgeving om de wereld lekker te ontdekken in eigen tempo. Precies zoals u het wilt voor uw kind.

Kan ik altijd rekenen op de flexibele kinderopvang in Zoetermeer?

Wanneer we kennisgemaakt hebben en uw kind het gewenningstraject doorlopen heeft, dan kunt u altijd in overleg met ons bekijken wat de exacte mogelijkheden zijn. Dankzij onze kleine groepen en de persoonlijke aandacht vanuit de leidsters, kunnen we snel schakelen zonder de continuïteit in het gevaar te brengen voor andere kinderen. Flexibele kinderopvang in Zoetermeer is dus geschikt voor alle kinderen en bij Liefjes Tante Suus doen we niet moeilijk over de opties als die er zijn. Zeker niet als het ook gewoon makkelijk kan.

Natuurlijk kunt u op ons rekenen

Flexibele kinderopvang in Zoetermeer vinden, het lijkt een flinke klus. Maar eigenlijk kunt u nooit online een keuze maken, omdat u niet weet hoe de klik is met de opvang en het personeel. Daarom nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Bel vandaag nog naar 079 360 85 02 of mail ons op info@liefjestantesuus.nl zodat de flexibele kinderopvang in Zoetermeer ook de uitkomst wordt voor u, uw partner en uiteraard uw kinderen.

Waarom Tante Suus?

  • Op steenworp afstand van de A12
  • Eigen P, veilig halen en brengen
  • Scherpe tarieven
  • Geen inschrijfkosten
  • 3+ groep
  • Ruildagen mogelijk