Bent u op zoek naar kinderopvang in Zoetermeer en hecht u veel waarde aan een veilige omgeving waarin uw kind zich in eigen tempo kan ontwikkelen? Dan is Liefjes Tante Suus hét kinderdagverblijf in Zoetermeer voor uw kind (of kinderen wanneer u meerdere jonge kinderen heeft). Onze visie is een veilige omgeving in een huiselijke sfeer, waarin de kinderen op hun tempo de wereld kunnen ontdekken. Daarbij hechten we veel waarde aan het contact met u als ouder, want net als bij u thuis staat bij de kinderopvang in Zoetermeer het belang van uw kind voorop. En daarin laten we u graag delen.

Waarom kiest u voor ons kinderdagverblijf in Zoetermeer?

Het kinderdagverblijf in Zoetermeer is elke werkdag geopend van 07:00 tot 18:30 en we zijn graag flexibel wanneer het gaat om het inplannen van schema’s. We begrijpen dat u niet altijd een vast rooster heeft en we snappen dat plannen soms gewijzigd worden. Zelf proberen we zoveel mogelijk ritme te bieden aan de kinderen. Bijvoorbeeld door continuïteit te houden binnen ons personeelsbestand. Tegelijkertijd staat groei en het creëren van mogelijkheden voorop. Uw kind moet zich niet alleen volledig veilig voelen, het moet zich ook kunnen ontwikkelen door te ontdekken en te proberen. Die omgeving bieden wij bij kinderopvang in Zoetermeer.

U wilt het beste voor uw kind – net als wij

Bent u op zoek naar een goede kinderopvang in Zoetermeer en wilt u zeker weten dat uw kind in goede handen is? Maak dan eens een afspraak om de mogelijkheden door te nemen. Wij zijn goed bereikbaar en hebben een eigen parkeergelegenheid zodat brengen en ophalen zo makkelijk en veilig mogelijk gebeurt. Meer informatie of direct een kennismakingsgesprek boeken? Bel naar 079 360 85 02 of mail ons op info@liefjestantesuus.nl. We beantwoorden alle aanvragen zo snel mogelijk.

Waarom Tante Suus?

  • Op steenworp afstand van de A12
  • Eigen P, veilig halen en brengen
  • Scherpe tarieven
  • Geen inschrijfkosten
  • 3+ groep
  • Ruildagen mogelijk