Kinderopvang nabij Zevenhuizen biedt u een spontaan team van vrouwelijke experts die precies weten hoe zij met uw kind om moeten gaan. Bij het kinderdagverblijf nabij Zevenhuizen staat een veilige omgeving voorop, met een huiselijke sfeer. Tegelijkertijd stimuleren we de kinderen om de wereld te ontdekken, nieuwe dingen te proberen en sociale interactie te hebben met de begeleidsters, andere kinderen en de wereld om hun heen. Ongeacht hoe jong uw kind is, bij de kinderopvang nabij Zevenhuizen krijgt het alle kansen om zich te ontwikkelen, onder de veilige vleugels van Liefjes Tante Suus.

De kracht van het kinderdagverblijf nabij Zevenhuizen

Moet u overdag werken, zijn de plannen gewijzigd en moet u ineens weg of is er iets anders aan de hand waarbij uw kind eigenlijk net even niet praktisch is? Ook dan staan we voor u klaar. Incidentele opvang is namelijk ook gewoon mogelijk wanneer we eenmaal kennisgemaakt hebben en het gewenningstraject samen doorlopen hebben. Wij bieden de kinderen bij de kinderopvang nabij Zevenhuizen rust, veiligheid en ritme, maar we begrijpen ook heel goed wanneer uw schema niet alleen door u bepaald wordt. Wij denken graag met u mee, zodat we altijd het beste kunnen doen voor uw kind. Want dat is uiteindelijk wat echt belangrijk is.

Verschillende groepen en vooral veel mogelijkheden

Bij Liefjes Tante Suus hebben we verschillende groepen zodat de kinderen zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Tegelijkertijd ligt de nadruk bij het kinderdagverblijf nabij Zevenhuizen op het bieden van mogelijkheden, bijvoorbeeld om de wereld te ontdekken. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u direct een kennismakingsgesprek boeken? Dat kan. Bel naar 079 360 85 02 of mail ons op info@liefjestantesuus.nl. We maken graag kennis met uw kind of uw kinderen – en met u uiteraard!

Waarom Tante Suus?

  • Op steenworp afstand van de A12
  • Eigen P, veilig halen en brengen
  • Scherpe tarieven
  • Geen inschrijfkosten
  • 3+ groep
  • Ruildagen mogelijk