Wanneer uw kind naar de kinderopvang in Waddinxveen moet, dan is dat lang niet altijd even makkelijk. Het is even slikken als ouder wanneer uw kind naar het kdv in Waddinxveen gaat, maar bij ons kinderdagverblijf kunt u rekenen op de beste zorgen voor uw kind. Wij bieden een stabiele en veilige omgeving, zodat uw kind altijd in goede handen is. Wij begrijpen als geen ander dat u de beste zorgen voor uw kind wilt; daarom is dat direct ook de standaard die wij hanteren. Een vertrouwde omgeving met alle ruimte om te spelen en te groeien als kind.

Flexibele kinderopvang in Waddinxveen

We maken het u graag zo makkelijk mogelijk met onze flexibele kinderopvang in Waddinxveen. Zo hebben we een eigen parkeerplaats, zodat u de kinderen gewoon makkelijk kunt brengen en weer op kunt halen. Tegelijkertijd kunt u bij ons gewoon ruildagen gebruiken, wanneer het schema ineens veranderd is of u wat meer flexibiliteit nodig heeft. We werken immers niet allemaal vaste uren en situaties kunnen binnen een vingerknip veranderen. Wij zorgen ervoor dat uw kinderen gewoon goed opgevangen worden en niets mee hoeven te krijgen van de hectiek.

Bij ons kdv in Waddinxveen maken we gebruik van horizontale groepen, waardoor de flexibiliteit nog verder geoptimaliseerd kan worden voor de kinderen en de ouders. Uw kind vindt het de eerste dag waarschijnlijk nog een beetje eng, maar dat gevoel verdwijnt al snel na de eerste dag op de kinderdagopvang in Waddinxveen; grote kans dat uw kind de volgende staat te trappelen om weer naar ‘school’ te gaan. Kinderen hebben al snel een klik met onze leidsters en maken binnen korte tijd vriendjes, wat weer goed is voor de ontwikkeling. Op het kinderdagverblijf in Waddinxveen zorgen we ervoor dat uw kind de ruimte krijgt die het nodig heeft. Niet alleen om te groeien als kind, maar vooral om lekker te spelen en zichzelf te zijn.

Wat kunt u verwachten van de kinderopvang in Waddinxveen?

Bij ons vindt u riante ruimtes in de kinderdagopvang in Waddinxveen, waarbij alles schoon en goed onderhouden is. Veel speelgoed, veel educatieve middelen om spelenderwijs om zo te kunnen leren en persoonlijke aandacht voor elk kind. Daarom houden we de groepen graag klein. Dit zorgt voor genoeg aandacht voor alle kinderen en het zorgt ervoor dat we leuke activiteiten met de kinderen kunnen ondernemen. Zo hebben de kleintjes altijd iets te vertellen wanneer ze thuiskomen na een dag op het kdv in Waddinxveen.

En als mijn kindje nog nooit op de opvang in Waddinxveen geweest is?

De eerste dag is de meeste spannende dag voor het kind en de ouders. Daarom kunt u bij ons alvast starten vóórdat de eerste dag begint. Dat zijn onze wendagen. Uw kindje komt dan tweemaal een dagdeel bij ons wennen, zodat hij of zij al weet wat er te wachten staat op de eerste dag. Wij hechten veel waarde aan deze wendagen, omdat dit het veel makkelijker maakt voor de kinderen.

Ook gebruikmaken van flexibele kinderopvang in Waddinxveen?

Wanneer uw kind naar de dagopvang in Waddinxveen moet omdat u (weer) aan het werk gaat, dan kan dat een flinke stap lijken. Maar dat is het niet, niet wanneer u eerst even kennisgemaakt heeft met ons. Een team met topleidsters, een veilige en vertrouwde omgeving en persoonlijke aandacht voor alle kinderen die bij ons komen; dát is een plek waar uw kind met liefde opgevangen wordt. Zo kunt u zonder zorgen doen wat u moet doen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u direct kennismaken? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op 079 360 8502. U kunt ons ook mailen op info@liefjestantesuus.nl.

Waarom Tante Suus?

  • Op steenworp afstand van de A12
  • Eigen P, veilig halen en brengen
  • Scherpe tarieven
  • Geen inschrijfkosten
  • 3+ groep
  • Ruildagen mogelijk