Bij de kinderopvang in Oosterheem begrijpen we dat grote groepen niet praktisch zijn. We weten dat elk kind de ruimte en aandacht moet krijgen die het verdient. Daarom hebben we bij het kinderdagverblijf nabij Oosterheem verschillende kleine groepen met uitsluitend leuke en enthousiaste leidsters die oog hebben voor de ontwikkeling van de kinderen. Al vanaf de baby-dreumesperiode zal uw zoon of dochter op zoek gaan naar mogelijkheden om de wereld te verkennen. Geen zorgen, met onze ervaring hebben we alles zo aangepast dat dit op een veilige manier kan gebeuren, zonder dat uw kind constant geremd moet worden. En is uw kind eenmaal toe aan een volgende groep, dan overleggen we altijd eerst de mogelijkheden met u. Zo loopt u bij ons nooit tegen verrassingen aan.

Het kinderdagverblijf in Oosterheem: flexibel wanneer u dit wilt

Ritme is van groot belang voor de kinderen. Vandaar dat we bij het kinderdagverblijf nabij Oosterheem een scherp ritme aanhouden, zodat de kinderen precies weten wat zij kunnen verwachten. We begrijpen bij Kinderopvang Liefjes Tante Suus nabij Oosterheem echter ook dat u niet altijd zo scherp op schema kunt zijn. Zeker niet wanneer uw baas uw planning bepaalt. Daarom zijn we graag flexibel en kijken we altijd naar de opties die we kunnen bieden. Daarbij staat het belang van uw kind uiteraard centraal, net als bij u thuis.

Op zoek naar de beste optie voor uw kind?

U kunt de beste kinderopvang nabij Oosterheem niet online bepalen. Maak daarom eens een afspraak om kennis te maken. Heeft u een klik met de leidsters en bent u uw zoon of dochter direct al kwijt op de kinderopvang? Dan is dit het kinderdagverblijf nabij Oosterheem dat perfect is. Bel vandaag nog naar 079 360 85 02 of mail ons op info@liefjestantesuus.nl.

Waarom Tante Suus?

  • Op steenworp afstand van de A12
  • Eigen P, veilig halen en brengen
  • Scherpe tarieven
  • Geen inschrijfkosten
  • 3+ groep
  • Ruildagen mogelijk