Bij de kinderopvang nabij Moerkapelle van Liefjes Tante Suus doen we er alles aan om een veilige en vertrouwde omgeving te maken voor de kinderen. De huiselijke sfeer staat voorop met kleine groepen en persoonlijke aandacht vanuit de leidsters op het kinderdagverblijf nabij Moerkapelle. De wereld ontdekken, vriendjes en vriendinnetjes vinden en uiteraard het bepalen welke leidster de echte favoriet is. Een aantal kenmerken van het kinderdagverblijf nabij Moerkapelle waar uw kind een tweede thuis kan verwachten. En waarbij u altijd op de hoogte blijft van de ontwikkelingen, want dat vinden we minstens zo belangrijk uiteraard.

Flexibiliteit en betaalbaar, dat is het kinderdagverblijf nabij Moerkapelle

Stugge schema’s en harde afspraken. Dat laten we graag aan uw baas over. Bij de kinderopvang nabij Moerkapelle weten we dat u niet altijd de baas over uw eigen tijd bent. We weten dat u af en toe uw kind even elders onder moet kunnen brengen, zodat u de handen even vrij heeft. Dat is waarom wij een flexibele instelling hanteren. Hebben we al kennisgemaakt, dan kunt u rekenen op kinderopvang op maat zodat u weet dat u bij ons terecht kunt. Een prettig idee, want uw zoontje of dochtertje zal het geen straf vinden om naar Liefjes Tante Suus te gaan. Ook niet wanneer dit een paar uur extra is. En met onze scherpe tarieven wordt vaak veel mogelijk.

U kunt online geen keuze maken

Zoekt u de beste kinderopvang nabij Moerkapelle? U kunt geen keuze maken op het internet zelf. U moet de sfeer proeven en kennismaken met de leidsters om te zien of er een klik is, ook voor uw kind. Maak daarom vandaag nog een afspraak. Bel naar 079 360 85 02 of mail ons op info@liefjestantesuus.nl zodat we direct een tijd kunnen prikken.

Waarom Tante Suus?

  • Op steenworp afstand van de A12
  • Eigen P, veilig halen en brengen
  • Scherpe tarieven
  • Geen inschrijfkosten
  • 3+ groep
  • Ruildagen mogelijk