Bij de kinderopvang nabij Bleiswijk hoeft u niet bang te zijn voor enorme groepen kinderen en leidsters die het overzicht niet kunnen houden. Ook zijn hectiek en wisselende teams termen die bij het kinderdagverblijf in Bleiswijk vreemd zijn. Wij bieden een stabiele en veilige omgeving aan voor alle kinderen, die verdeeld worden in kleine horizontale groepen. Op dit moment heeft Liefjes Tante Suus één verticale groep met kinderen van 0 tot 4 jaar oud, de overige groepen zijn horizontaal ingericht. Dankzij onze flexibiliteit is de kinderopvang nabij Bleiswijk altijd een succes. Voor de kinderen, voor de leidsters en ook voor de ouders.

Kinderdagverblijf nabij Bleiswijk ontzorgt in hoge mate

Wanneer u als ouder besluit uw kind naar de kinderopvang nabij Bleiswijk te brengen, dan is dat even slikken. Ja, u weet heel goed dat u moet werken en dat er geen andere optie is, maar toch. Bij het kinderdagverblijf in Bleiswijk smelt dit gevoel als sneeuw voor de zon. Uw kind zal binnen korte tijd aangeven dat het naar ‘school’ wil, omdat het daar alle kansen krijgt om zich te ontwikkelen. En grote kans dat na de eerste dagen de eerste vriendjes en vriendinnetjes ook al gemaakt zijn. Zelfs de dreumesen hebben al heel snel voorkeuren. Uiteraard vertellen we u er graag meer over wanneer u uw kind op komt halen. Wij zijn geopend van 07:00 tot 18:30 en zijn graag flexibel wanneer u dit even niet kunt zijn.

Direct op kennismakingsgesprek komen?

Zoekt u een geschikte kinderopvang nabij Bleiswijk, neem dan even contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen met plezier, omdat wij trots zijn op ons kinderdagverblijf nabij Bleiswijk. Heeft u vragen of wilt u een kennismakingsgesprek boeken? Bel dan naar 079 360 85 02 of mail ons op info@liefjestantesuus.nl. U krijgt er geen spijt van.

Waarom Tante Suus?

  • Op steenworp afstand van de A12
  • Eigen P, veilig halen en brengen
  • Scherpe tarieven
  • Geen inschrijfkosten
  • 3+ groep
  • Ruildagen mogelijk